Salāti

Spinātu lapu salāti ar grilētu lasi, avokado, zaļajām lēcām, tomātu, medus-mango mērci un mīksti vārītu olu 8,90
Dažādu lapu-dārzeņu salāti ar ‘kraukšķīgo’ vistas fileju, apelsīnu, grauzdētiem tortilas čipsiem, pikantiem burkāniem un lazdu – zemesriekstu mērci                                 8,90
Nīcas siera salāti ar avokado, greipfrūtu fileju, zirņu pākstīm, grauzdiņiem, granātābolu sēkliņām, avokado krēmu un balzamiko mērci 8,50
Karstie biešu salāti ar kvinoju, granātābolu sēkliņām un piparmētru adžiku  6,50
Romiešu lapu salāti ar tīģergarnelēm, parmezāna sieru, anšovu mērci, grauzdiņiem  10,00
Romiešu lapu salāti ar vistu, parmezāna sieru, anšovu mērci, grauzdiņiem 9,00
Karstas ķiploku maizītes ar siera mērci   6,50
Siera uzkodu plate                                                                                                                         16,00
Gaļas uzkodu plate                                                                                                                        14,00
Zivju uzkodu plate                                                                                                                          18,00

Zupas

Vegānā biešu - turku zirņu zupa ar salviju           5,50
Vērša gaļas biezzupa ar tomātiem, dārzeņiem un kadiķogām                                                        7,50
Sezonas dārzeņu krēmzupa ar grilētu Haloumi sieru 6,00
Mencas zupa ar kausēto sieru, kartupeļiem,  burkāniem un dillēm 7,00

Pamatēdieni

Garšaugu sviestā cepta laša fileja ar ziedkāpostu – burkānu biezeni, dārzeņu nūdelēm, kale kāpostu un sezama sēklām  15,90
Liepājas “Menciņi” – apdūmota menca ar kartupeļiem, sīpoliem, dillēm un krējumu, sacepts keramikas podiņā  10,00
Sautētas mīdijas tomātu-ķiploku un “Zoltnera” alus mērcē pasniegtas ar fritētiem kartupeļiem 14,00
Ar kvinoju pildīta vesela forele, ar ceptiem dārzeņiem un vakamē 15,00 
Krāsnī sacepta zandarta fileja ar parmezāna sieru, pasniegta ar dažādiem, ceptiem dārzeņiem     12,00 
Jaunlopa vaigi tumšā alus glazūrā, garšaugu – sinepju biezenis un lapu salāti  14,00
Apelsīnos sautēts pīles stilbs ar grauzdētu sīpolu – kartupeļu biezeni un sezonas dārzeņu salātiem 15,00
Cūkgaļas cepetis ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, marinētiem sarkaniem kāpostiem un mārrutku mērci  9,90
Grilēta, marinēta vistas fileja ar sierāboliņa – brokoļu biezeni un svaigiem dīgstiem                      9,00
Upeņu balzāma mērcē marinēta jēra gaļa, ceptas batātes - ingvera biezenis un kale kāposts    22,00 
“Budas bļoda” ar svaigiem un ceptiem dārzeņiem, kvinoju, kale kāpostu, turku zirņiem un avokado  8,90
Rīsu nūdeles ar dārzeņiem, austeru mērci un portobello sēnēm                                                    7,90
Sēņu plovs ar kumīnu un džekfrūtu                                                                                                 7,00

Deserts

Svaigā siera kūka ar upenēm un persiku mērci 5,50
Rabarberu krēma - bezē cepumu kārtojums ar zemeņu sorbertu un svaigām ogām 5,50
Pašu gatavots saldējums(sortimentu jautāt viesmīlei) 5,50
"Snikera" pašgatavotas karameles - zemesriekstu siera kūka ar aveņu mērci                             6,00
Siltais šokolādes fondants ar meža ogu mērci un pašgatavotu saldējumu (sortimentu vaicāt viesmīlei) 6,50
Dienas deserts – jautājiet viesmīlei!                                                                                                5,00