Salāti

Fritēts kamambēra siers ar saulē kaltētiem tomātiem, parmezāna čipsiem, lapu salātu – dārzeņu asortiem un aveņu – medus mērci  7,90
“Caprese” salāti - burrata mocarella, tomāti,avokado, bazilika pesto                                 7,90
Grilēta laša salāti ar avokado, kaltētiem tomātiem, marinētiem sīpoliem, “Parmazan” – nori lapu kraukšķiem un saldskābu mango mērci 7,90
Cēzara salāti ar vistu, ķiploku grauzdiņiem, anšovu mērci, parmezāna sieru  7,50
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm, ķiploku grauzdiņiem, anšovu mērci, parmezāna sieru  8,50
Teļa gaļas tartars,sarkanā biete, kaperi, pētersīļu –ķiploku majonēze, maizes kraukšķi 9,50
Karstas ķiploku maizītes ar siera mērci   5,00

Zupas

Krēmīga laša zupa saldkrējumā ar burkāniem, puraviem un batāti 6,50
Japāņu zupa “ramen”, olu nūdeles, vistas gaļa, “phok choi” kāposti, lociņi, kinza, dārzeņi  6,50
Pikanta teļa gaļas zupa ar dārzeņiem, tomātiem un kajēnas pipariem 6,50
Ķirbja krēmzupa, grilēts ķiploks, tortiljas tosts, baravikas, sinepju sēklas  6,50

Pamatēdieni

Cepta doradas fileja, pastinaka-ķiploku biezenis, burkānu-sezama salāti, safrāna lēcas, dedzināti sarkanie sīpoli  10,50
Grilēts lasis, moluski, saldais kartupelis, ķiršu tomāts, sinepju sēklas, rudens sēnes  14,90
Sautētas mīdijas tomātu-ķiploku un “Zoltnera” alus mērcē pasniegtas ar fritētiem kartupeļiem 10,90
Uz restēm cepts cūkgaļas kakla karbonādes steiks, pikanta tomātu-burkānu biezmērce, apcepti kartupeļi, mārrutku krēms, sarkanie sīpoli  9,50 
Jaunlopa vaigi buljona-smaržīgo piparu mērcē, kartupeļu - kaltēto sīpolu biezenis, sezonas dārzeņi, mārrutki         10,00 
Zemā temperatūrā pagatavota vistas krūtiņa, pastinaka biezenis, cepto kāpostu – burkānu salāti  8,90
Cepts pīles stilbs ābols, selerija, sarkanie kāposti, ķirbis, burkāns 10,90
“Budas bļoda” ar svaigiem un ceptiem dārzeņiem,kvinoju, kale kāpostu, turku zirņiem un avokado     7,50

Deserts

Atdzesēta zemeņu – vaniļas krēma kūka ar baltās šokolādes glazūru un ogu mērci 5,00
Siltais šokolādes fondants ar pašu gatavotu vaniļas - kanēļa saldējumu filo mīklas groziņā; pasniedzam ar aveņu mērci 5,00
“Pavlova” - rudens ogas, pīlādžu-cidoniju džems 5,00
Svaigā siera – melleņu kūka ar ogu putām un vaniļas mērci 5,00
Pašu gatavotu saldējumu asorti (sortimentu jautāt viesmīlei) 5,00

Suši

Poky maki (dārzeņi tempurā, krēmsiers, karai, mango čili mērce) 5,00
Tidzu ebi maki (siltais suši – tīģergarneles, gurķis, tomāts, avokado, majonēze)  8,50
Sake hot masago roll (siltais suši - svaigs lasis, masago ikri, avokado, krēmsiers, karai mērce) 8,90
Samurai roll (svaigs lasis, tīģergarneles tempurā, avokado, krēmsiers, pašgatavota terijaki mērce, pikanto dārzeņu piedeva) 10,50
Philadelphia maki (svaigs lasis,svaigsiers, avokado, gurķis, vakame, šitaki, sezama sēklas, pašgatavota terijaki mērce) 9,00