Salāti

Fritēts Kamambēra siers ar saulē kaltētiem tomātiem, Parmezāna čipsiem, lapu salātu – dārzeņu asortiem un aveņu – medus mērcēm  6,95

“Caprese” salāti - burrata mocarella, tomāti,avokado, zemenes, baziliks                                  

 6,90
Grilēta laša salāti ar avokado, kaltētiem tomātiem, marinētiem sīpoliem, “Parmazan” – nori lapu kraukšķiem un saldskābu mango mērci 6,95
Cēzara salāti ar vistas gaļu, ķiploku grauzdiņiem, anšovu mērci, Parmezāna sieru  6,60
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm, ķiploku grauzdiņiem, anšovu mērci, Parmezāna sieru  7,50
Tartara trio - lasis, tuncis, strausa gaļa, pasniegts ar paipalas olu, kaperiem, sarkanajiem sīpoliem, kapātiem zaļumiem un gaisīgu sinepju mērci 8,50
Karstas ķiploku maizītes ar siera mērci  4,50

Zupas

Krēmīga laša zupa saldkrējumā ar burkāniem, puraviem un batāti  
Japāņu zupa “ramen”, olu nūdeles, vistas gaļa, “phok choi” kāposti, lociņi, kinza, dārzeņi  6,00
Pikanta teļa gaļas zupa ar dārzeņiem, tomātiem un kajēnas pipariem  

Pamatēdieni

Cepta doradas fileja, pastinaka-ķiploku biezenis, burkānu-sezama salāti, safrāna lēcas, dedzināti sarkanie sīpoli  9,50

Krāsnī cepts lasis ar pērļu grūbām, ķirbju un topinambūra biezmērci, sviestotiem sparģeļiem, dzelteno biešu čipsiem un citrusaugļu putām

 13,50
Sautētas mīdijas tomātu-ķiploku un “Zoltnera” alus mērcē pasniegtas ar rīsu nūdelēm vai fritētiem kartupeļiem 9,15

Uz restēm cepts cūkgaļas kakla karbonādes steiks, pikanta tomātu-burkānu biezmērce, apcepti kartupeļi, mārrutku krēms, sarkanie sīpoli

8,30 

Jaunlopa vaigi buljona-smaržīgo piparu mērcē, kartupeļu - kaltēto sīpolu biezenis, sezonas dārzeņi, mārrutki        

8,90 
Zemā temperatūrā pagatavota vistas krūtiņa, pastinaka biezenis, cepto kāpostu – burkānu salāti  7,90
Liellopa filejas steiks ar ziedkāpostu krēmu, sviestā ceptiem dārzeņiem, sparģeļiem un aveņu – čili mērci 22,95

“Budas bļoda” ar svaigiem un ceptiem dārzeņiem,kvinoju, kale kāpostu, turku zirņiem un avokado    

6,80

Deserts

Atdzesēta zemeņu – vaniļas krēma kūka ar baltās šokolādes glazūru un ogu mērci  
Siltais šokolādes fondants ar pašu gatavotu vaniļas - kanēļa saldējumu filo mīklas groziņā; pasniedzam ar aveņu mērci  
Biezpiena “Pavlova” ar svaigajām ogām un ķiršu mērci  
Svaigā siera – melleņu kūka ar ogu putām un vaniļas mērci  
Pašu gatavotu saldējumu asorti (sortimentu jautāt viesmīlei) 4,60

Suši

Poky maki (dārzeņi tempurā, krēmsiers, karai, mango čili mērce) 4,50
Bokka maki (lasis, cepts bekons, majonēze, avokado,pašgatavota terijaki un mango-čili mērces) 6,50
Tidzu ebi maki (siltais suši – tīģergarneles, gurķis, tomāts, avokado, majonēze)  6,50
Sake hot masago roll (siltais suši - svaigs lasis, masago ikri, avokado, krēmsiers, karai mērce) 6,80
Samurai roll (svaigs lasis, tīģergarneles tempurā, avokado, krēmsiers, pašgatavota terijaki mērce, pikanto dārzeņu piedeva) 7,50
Philadelphia maki (svaigs lasis,svaigsiers, avokado, gurķis, vakame, šitaki, sezama sēklas, pašgatavota terijaki mērce) 7,90