Salāti

Fritēts Kamambēra siers ar saulē kaltētiem tomātiem, Parmezāna čipsiem, lapu salātu – dārzeņu asortiem un aveņu – medus mērcēm  5,95
Karstas ķiploku maizītes ar siera mērci  3,90
Svaigo dārzeņu salāti ar “fetas” sieru, biezpiena musu, olīvēm un balzamiko – sinepju mērci  4,50
Cēzara salāti ar vistas gaļu, ķiploku grauzdiņiem, anšovu mērci, Parmezāna sieru  6,60
Cēzara salāti ar tīģergarnelēm, ķiploku grauzdiņiem, anšovu mērci, Parmezāna sieru  7,50
Siltie vistas filejas salāti ar cukurzirnīšiem, sviesta pupiņām, lapu salātu miksu, ķirštomātiem un pikantu sezama eļļas mērci  6,20
Tartara trio - lasis, tuncis, strausa gaļa, pasniegts ar paipalas olu, kaperiem, sarkanajiem sīpoliem, kapātiem zaļumiem un gaisīgu sinepju mērci  8,50
Grilēta laša salāti ar avokado, kaltētiem tomātiem, marinētiem sīpoliem, “Parmazan” – nori lapu kraukšķiem un saldskābu mango mērci  6,80
 

Zupas

Krēmīga laša zupa saldkrējumā ar burkāniem, puraviem un batāti 6,00
Japāņu zupa “ramen”, olu nūdeles, vistas gaļa, “phok choi” kāposti, lociņi, kinza, dārzeņi  5,90
Ķirbja un topinambūra biezeņzupa ar sviestā ceptām baravikām un melno trifeļu eļļu  5,60
Pikanta teļa gaļas zupa ar dārzeņiem, tomātiem un kajēnas pipariem  6,00
 

Veģetārie ēdieni

Kartupeļu njoki ar saulē kaltētiem tomātiem, ķirbi, svaigo spinātu lapām, dillēm un parmezānu

 5,80
Dārzeņu woks ar šitake sēnēm, šampinjoniem un olu nūdelēm  7,20
 “Budas bļoda” ar svaigiem un ceptiem dārzeņiem, kvinoju, kale kāpostu,
turku zirņiem un avokado 
 6,80
 

Pamatēdieni

Cepta doradas fileja, pastinaka-ķiploku biezenis, burkānu-sezama salāti, safrāna lēcas, dedzināti sarkanie sīpoli  9,50

Krāsnī cepts lasis ar pērļu grūbām, ķirbju un topinambūra biezmērci, sviestotiem sparģeļiem, dzelteno biešu čipsiem un citrusaugļu putām

 12,50
Sautētas mīdijas tomātu-ķiploku un “Zoltnera” alus mērcē pasniegtas ar rīsu nūdelēm vai fritētiem kartupeļiem € 9,15
Panētas, ceptas Baltijas renģu filejas sezonas dārzeņu sautējums, zaļo zirnīšu un graudu sinepju biezenis  7,15
Uz restēm cepts cūkgaļas kakla karbonādes steiks kaltēto sīpolu – kartupeļu biezenis, mārrutku krēms  7,90
Zemā temperatūrā pagatavota vistas krūtiņa, pastinaka biezenis, cepto kāpostu – burkānu salāti  7,90
Jaunlopa vaigi buljona-smaržīgo piparu mērcē, batāte, parmezāns, turku zirņi, spināti, avokado, laims  8,90
Viegli grilēta cūkgaļas fileja ar pikantu tomātu-burkānu biezmērci un apceptām kartupeļu ripiņām; pasniedzam ar lapu-dārzeņu salātiem  8,35
Liellopa filejas steiks ar ziedkāpostu krēmu, sviestā ceptiem dārzeņiem, sparģeļiem un aveņu – čili mērci  19,95

Deserts

Atdzesēta zemeņu – vaniļas krēma kūka ar baltās šokolādes glazūru un ogu mērci  
Siltais šokolādes fondants ar pašu gatavotu vaniļas - kanēļa saldējumu filo mīklas groziņā; pasniedzam ar aveņu mērci  
Biezpiena “Pavlova” ar svaigajām ogām un ķiršu mērci  
Svaigā siera – melleņu kūka ar ogu putām un vaniļas mērci  
Pašu gatavotu saldējumu asorti (sortimentu jautāt viesmīlei) 4,60
 

Suši

Poky maki (dārzeņi tempurā, krēmsiers, karai, mango čili mērce) 4,50
Bokka maki (lasis, cepts bekons, majonēze, avokado,pašgatavota terijaki un mango-čili mērces) 6,50
Tidzu ebi maki (siltais suši – tīģergarneles, gurķis, tomāts, avokado, majonēze)  6,50
Sake hot masago roll (siltais suši - svaigs lasis, masago ikri, avokado, krēmsiers, karai mērce) 6,80
Samurai roll (svaigs lasis, tīģergarneles tempurā, avokado, krēmsiers, pašgatavota terijaki mērce, pikanto dārzeņu piedeva) 7,50
Philadelphia maki (svaigs lasis,svaigsiers, avokado, gurķis, vakame, šitaki, sezama sēklas, pašgatavota terijaki mērce) 7,90