Ceturtdiena, 19.septembris

(piedāvājumā iespējami dažu ēdienu ierobežojumi, viesmīļi Jūs informēs par izmaiņām)

 

Zupa

Frikadeļu zupa ar dārzeņiem             2,50

Pamatēdieni

Krāsnī ceptas cūkgaļas ribiņas ar sautētiem kāpostiem un fritētiem kartupeļiem 

4,20

Lazanja ar malto gaļu, tomātu – sarkano sīpolu salātiem un krējuma – zaļumu mērci 

4,30

Podiņā sacepti dārzeņi ar turku zirņiem un mocarellu 

3,90

Salāti ar mazsālītu siļķi, vārītu kartupeli, olu un biezpiena – zaļumu krēmu 

3,95

 

 

Deserts

Pavlova ar sezonas ogām un ķiršu mērci   

2,50

Dzērieni

Upes ūdens ar piparmētru un citrusiem 

1,50

Karstais rudens dzēriens no pašu lasītām pīlādžogām un cidonijām  

2,30

Svaigi spiesta burkānu sula

2,40

Svaigi spiesta ķirbju-burkānu sula 

2,40